Information

Vejledning til dig, hvis du tager mål til dine nye vinduer og døre. Når vi oplyser nogle mål, er det altid bredde vi oplyser først og højden til sidst. Hvis du skal have et ufor-pligtende tilbud eller bestille nye vinduer og døre så er det vigtigt om det er hulmål eller udvendig karmmål du har måltaget.
Hulmål: Er målet udvendigt på selve hullet i muren.

Det vil sige bredde fra mursten til mursten og højde fra mursten til mursten.
Udvendige karmmål: Er det mål elementerne bliver produceret i. Udvendige karm-mål beregnes på følgende måde: Hulmål: minus 24 eller 28 mm. = Udvendige karmmål

Det er lidt forskelligt, om vi vælger at trække 24 eller 28 mm. fra, det afhænger af hvor meget fuge der er nødvendigt. Vi anbefaler, at der ved ældre ejendomme træk-kes 28 mm. fra til fuge, da hullerne kan være skæve og derfor måske ikke er helt ens foroven og forneden eller i den ene eller anden siden.

Bemærk: Vi oplyser kun udvendige karmmål ( bredde x højde ) på tilbud og ordrebekræftelser.

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 98 15 80 80 eller send en e-mail til njl@designiplast.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.