Nordic Design Plus

Nordic Design Plus

Nordic Design Plus vinduer er udadgående og
fremstillet specielt til det skandinaviske marked.

Energieffektivitet, høj funktionalitet og fastholdelse af den traditionelle æstetik har været i fokus ved udvikling af Nordic Design Plus.

RAU-FIPRO© en innovativ materialereceptur fra REHAU, sørger også her for både høj stabilitet og vridningsstivhed og for de statiske egenskaber som indtil nu ikke har været muligt uden brug af stålforstærkninger i almindelige vindues- og dørstørrelser.

Med Uf-værdier på op til 1,0 W/m2 karm og ramme er Nordic Design Plus det mest energieffektive vinduessystem af komposit på markedet for udadgående vinduer. Ved at anvende passende energiglas opnås en Uw-værdi op til 0,8
(standardvindue i henhold til en normstandard på 1230 x 1480 mm).

Hvad enten du ønsker sidehængte, side-sving, topstyrede, top-hængslede eller top-sving vinduer, som er de mest almindelige åbningsmuligheder, kan det lade sig gøre.

 
Nordic design plus - Nordic Design Plus - Design i plast - nordicdesign

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 98 15 80 80 eller send en e-mail til njl@designiplast.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.