Tilbehør

Hos Designiplast, dækker vi over et fuldt sortiment, det vil sige at du ikke kun kan købe døre og vinduer, men også udestuer, pavilloner, terrasser og tilbehør hertil.

Som tilbehør har vi et stort sortiment af forskellige komposit lister til afslutninger omkring døre og vinduer. Vi ønsker ikke kun at være sparringspartner, når du skal have udskiftet dine vinduer, men også når de eksisterende vinduer skal renoveres. Foruden lister til afslutning kan du også finde fyldningsplader og plader til vindueslysninger. Vi har beslag til ældre og nye plastelementer, så lige meget hvilken problematik du nu skulle stå og have med dine vinduer, er vi specialisten, du kan tage med på råd og vejledning.

Ønsker du nye ruder i dine eksisterende vinduer, kan du også sagtens være behjælpelige. Ældre vinduer er ofte ikke særlige holdbare, da glasset har svært ved at holde varmen inden og kulden ude. Bor du et sted med ældre vinduer, har du nok lagt mærke til at kunne mærke træk fra dine vinduer. Med vores nye termoruder eller drivhusglas er dette fortid. Vores termoruder holder kulden ude og din varmeregning nede.

Ønsker du nye vinduer, så ring og tag en snak med en af vores specialister.

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 98 15 80 80 eller send en e-mail til njl@designiplast.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Tilbehør - Tilbehør - Design i plast - Tilbehoer Nordic Plus og Brillant 2 717x1024 1