Døre i plast

Nye døre

Døre har som regel en lang levetid, men selv døre i høj kvalitet vil efter nogen tid trænge til en udskiftning. 
Søger du nye terrasse-, facade- eller skydedøre? Så er der rigtig god grunde til at vælge os som sparringspartner. 

 

Hvem er vi?

Hos Designiplast har vi god erfaring med både vinduer og døre i komposit- og plastmateriale. Når du henvender dig hos os, giver vi dig en totalløsning. Døre skræddersyes til kundens ønske, og derfor kan du være helt sikker på, at du får en dør, som passer perfekt til din bolig. 
Vi varetager alle dele af processen. Først og fremmest vejleder vi dig i forhold til materialer og design. Dernæst fremstiller vi de døre eller vinduer, du skal bruge. Sidst men bestemt ikke mindst, kan vi  montere dem for dig. Du er kort sagt i trygge hænder, når du henvender dig hos os. Uanset hvor du befinder dig i landet, er vi sikre på, at vi kan hjælpe dig med at finde en god løsning. Vi leverer og monterer i hele  Danmark.
 

Hvorfor vælge døre i plast? 

Langt de fleste danske boliger omfatter trædøre både indvendig og udvendig. Men i nyere tid er mange boligejere begyndt at fravælge træet til fordel for plast, når det bliver tid til udskiftning af dørene. Dét skyldes særligt to ting. For det første forgår plast i modsætning til træ ikke. Derfor holder plastdøre som udgangspunkt meget længere end trædøre. For det andet kræver plastdøre ingen vedligeholdelse. Når først de er monteret, er det kun de bevægelige dele som skal smøres. 

 

Kontakt os i dag 

Har du spørgsmål til vores ydelser? Eller vil du gerne have en prissætning på de nye døre, din bolig står og mangler? Så kontakt os i dag og lad os sammen finde den bedste løsning.

Få dit tilbud her


Facadedøre

Facadedøre kan være udadgående eller indadgående (indadgående er mest almindeligt i Danmark). Normalt vil en facade dør være forsynet med flere lukkepunkter i greb-siden, hvor det midterste lukkepunkt er virksomt ved normal betjening af grebet.

De øvrige lukkepunkter aktiveres ved at løfte grebet opad, og herefter kan døren af-låses. Der findes et stort antal af typer og modeller af facadedøre, hvis detaljer må drøftes nærmere i den konkrete købssituation.

Døre i plast - Døre i plast - Design i plast - Designiplat web billede 18

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 98 15 80 80 eller send en e-mail til njl@designiplast.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.