Udestuer i plast

Vi hjælper dig med design af din nye udestue

Skal din udestue opgraderes? Det lækre ved en udestue er, at den kan bruges året rundt. Men hvis du gerne vil bruge den om vinteren, hvor det er en del koldere, er det altså vigtigt, at den er ordentligt isoleret. Det skal for eksempel ikke trække ved vinduerne eller døren. Vi tilbyder derfor flere forskellige typer af udestuer, så kan du holde varmen, mens du stadig har en flot og moderne udestue.

Derfor skal vi hjælpe dig med din nye udestue 

Vinduer er bare et af de mange udestueelementer, som vi kan hjælpe dig med. 

Når du har en udestue, er det vigtigt, at du har en god udsigt over din have. Derfor råder vi dig til at få installeret en masse store vinduer. Det giver en lækker følelse af frihed, og du vil føle dig langt tættere på den omkringliggende natur. 

Vores vinduer er lavet af komposit. Det betyder, at de er utrolig holdbare. Vind og vejr vil altså ikke være med til at ødelægge kvaliteten. De er også rigtig lette at rengøre, og det er helt klart en fordel. De skal nemlig bare tørres af med en våd klud. 

Vi hjælper dig med at finde de helt rigtige vinduer til dig og hjælper selvfølgelig også med at installere dem. Designiplast har et væld af forskellige vinduer, så vi har helt sikkert også en type, som passer til din udestue. 

Hvem ønsker sig ikke en udestue? En udestue er en måde hvorpå man kan nyde sin smukke have på alle tider af året. Vores udestuer er bygget af komposit med mange vinduer, dette medgiver dig masser af naturligt sollys og bringer hus og have sammen.

En udestue kan benyttes i alt slags vejr. Når solen skinner men det blæser en halv pelikan, kan du stadig nyde solens stråler i udestuen.

Vores udestuer bliver produceret i komposit og er i meget høj kvalitet. Vi vægter god kvalitet som et vigtigt parameter, så du kommer hjem med de rette elementer og får dig en udestue som holder mange år frem. Vores valg af kompositmaterialer sikrer, at din valgte farve vil blive bevaret i mange år. De er UV-modstandsdygtige, hvilket også går ind og hjælper til bevaring af farven. Ved valg af kompositmaterialer sikrer du dig en udestue med minimal vedligeholdelse.

Vi har mange forskellige elementer og farver, som kan opfylde netop dine ønsker for hvordan din nye udestue skal se ud. Designmulighederne er mange, dog er det vigtigt at tage forbehold for husets arkitektur, så det hele kommer til at passe sammen.

Er en udestue for dig ikke det rette valg, så frygt ej. Vi har nemlig også rigtig flotte terrasse elementer, så du stadig kan få fuld udnyttelse af din have. Vi forhandler komposit terrassebrædder samt inddækninger, læhegn, stakitter og forskellige beklædninger i plast. Ligemeget hvilken tilgang du ønsker for din have, kan vi hjælpe med at få det bragt til live.

Ring gerne og lad os sammen tage snak omkring dine ønsker og lad os finde en løsning som matcher.

Kontakt os i dag

Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 98 15 80 80 eller send en e-mail til njl@designiplast.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få dit tilbud her


Udestuer - Udestuer i plast - Design i plast - Risskov 2088 min 768x1024 1