Nordic Design Plus vinduer er udadgående og
fremstillet specielt til det skandinaviske marked.
Energieffektivitet, høj funktionalitet og fastholdelse af den traditionelle æstetik har været i fokus ved udvikling af Nordic Design Plus.
RAU-FIPRO© en innovativ materialereceptur fra REHAU, sørger også her for både høj stabilitet og vridningsstivhed og for de statiske egenskaber som indtil nu ikke har været muligt uden brug af stålforstærkninger i almindelige vindues- og dørstørrelser.
Med Uf-værdier på op til 1,0 W/m2 karm og ramme er Nordic Design Plus det mest energieffektive vinduessystem af komposit på markedet for udadgående vinduer. Ved at anvende passende energiglas opnås en Uw-værdi op til 0,8
(standardvindue i henhold til en normstandard på 1230 x 1480 mm).
Hvad enten du ønsker sidehængte, side-sving, topstyrede, top-hængslede eller top-sving vinduer, som er de mest almindelige åbningsmuligheder, kan det lade sig gøre.
Er fremstillet specielt til det skandinaviske marked. Energieffektivitet, høj funktionalitet og fastholdelse af den traditionelle æstetik har været i fokus ved udvikling af Nordic Design Plus. Kan anvendes overalt ved nybyggeri, tilbygning og renoveringsprojekter.
Vinduer: Faste eller oplukkelige.
Døre: Facade, Terrasse, skyde eller foldedøre.
Alt efter dørenes beliggenhed, om det er meget let, vanskeligt eller meget vanskeligt tilgængeligt, kan du tilpasse indbrudshæmningen til dit personlige sikkerhedsbehov. At føle sig sikker er forudsætningen for at kunne slappe af. For at du kan slappe af, når du er hjemme, og når du er bortrejst eller på ferie, kan døre af Nordic Design Plus / Brillant Design – alt efter behov – fås i forskellige modstandsklasser inden for indbrudsbeskyttelse.
Specielle sikkerhedskomponenter til individuel indbrudshæmning:
Basissikkerhed
Modstandsklasse WK 1
Modstandsklasse WK 2
Modstandsklasse WK 3
Basissikkerhed: Ved meget vanskeligt tilgængelige døre er basissikkerheden tilstrækkelig.
Modstandsklasse WK1:
Til vanskeligt tilgængelige døre.
Grundbeskyttelse mod indbrudsforsøg med legemlig modstand, især vandalisme.
Beskyttelse mod anvendelse af simpelt løftegrej er integreret.
Modstandsklasse WK2:
Til let tilgængelige døre. Beskyttelsen af dørene er lavet på en sådan måde, at indbrudstyven forsøger at bryde den låste dør op med simpelt værktøj, som for eks. skruetrækker, tang og kile.
Modstandsklasse WK3:
Til meget let tilgængelige døre. Yderligere beskyttelse mod benyttelse af skruetrækker og koben.
Da de fleste indbrudsforsøg i Danmark sker via terrassedøre, er individuel beskyttelse af de enkelte døre særdeles vigtig for indbrudshæmning. Specielle låsedele og yderligere sikkerhedskomponenter sørger for, at du kan fastlægge indbrudshæmning for hvert enkelt dør af Nordic Design Plus / Brillant Design individuelt.
Således at De ikke bliver forstyrret
Selvom der er megen støj udenfor, sørger vinduer af Nordic Design Plus for, at det er stille indenfor. Også selvom der er megen støj uden for huset.
Til boligområder, som er udsat for særlig støj, kan vinduer af Nordic Design Plus tilpasses individuelt til dit lydisoleringsbehov – op til den højeste lydbeskyttelsesklasse 5.
Du kan således selv ved ekstrem megen støj udendørs læne dig ganske afslappet tilbage, ved anvendelse af REHAU Nordic Design Plus, når det drejer sig om høj lydbeskyttelse.
2 lagsglas (24 mm):
Der findes utrolig mange forskellige typer glas. Standardruder hos Designiplast, vil altid leve op til de krav der er gældende på det danske marked. Det vil altid være muligt at få ”opgraderet” glasset. Standardrude hos Designiplast er 2-lags rude med varm kant.
3 lagsglas (36 mm):
Grundlæggende er forskellen det ekstra lag glas. Fordelene er et mindre varmetab gennem vinduet, og en øget reducering af kuldenedfaldet. Ulemperne er, at mængden af dagslys og varme fra solen bliver mindre, og at der forekommer flere timer med udvendig kondens (ca. 1500 timer årligt for 3-lagsruden mod ca. 500 timer årligt for 2-lagsruden). Da vægten af den samlede rude øges med 50 %, kan der være størrelsesbegrænsninger for vinduet, og særlige krav til håndtering under indbygning.
Lydglas:
Princippet for en lydrude er, at der anvendes forskellig opbygning af glasskiverne, typisk i form af forskellige glastykkelser, og lamineret glas med en lydfolie. Det vil i mange tilfælde have indflydelse på afstandsprofilets bredde. Både vægt, asymmetrisk opbygning af ruden og anvendelse af lamineret glas har positiv effekt på støjreduktionen, men i nogle tilfælde negativ effekt på energidataene. Vægten af ruden vil ofte øges, og det kan give størrelsesbegrænsninger for vinduet og særlige krav til håndtering under indbygning. En lydfolie kan være godkendt til anvendelse i situationer med krav til personsikkerhed
Sikkerhedsglas (Personsikkerhedsglas)
Personsikkerhed opnås typisk ved at bruge lamineret glas på den side af ruden, hvor kravet om sikkerhed er. Både energidata og vægt kan blive påvirket, men normalt kun i mindre grad. I nogle tilfælde er det tilstrækkeligt, at glasskiven er hærdet. For at ruden må bruges til personsikkerhed, er det vigtigt, at den er testet og godkendt af et anerkendt institut. Lamineret sikkerhedsglas fungerer ved at man laminerer 2 stk ruder sammen. Når ruden splintres bliver glasset hængene i laminatet. – denne løsning er også meget brugt indenfor bilindustrien. Hærdet glas sker i produktionsprocessen vha. varme, hvor glasset hærdes op. Når glasset splintres vil glasset splintres i mange tusinde stykker, men uden skarpe kanter så man dermed undgår personskade.
Sikkerhedsglas (indbrudssikkerhed)
Indbrudssikkerhed opnås normalt med en lamineret glasskive. I mange tilfælde vil ruden være identisk med en rude til personsikkerhed. En lidt mindre sikker løsning er hærdet glas. Når alm. glas belastes over glassets brudstyrke revner det i skarpe glasspyd som kan give skæreskader. Hærdet sikkerhedsglas derimod granulerer i tusinder af små ufarlige glasstykker. I lamineret sikkerhedsglas hæfter glassplinterne fast i plastfolien og minimerer risikoen for skæreskader.
Solafskærmende glas:
Alt efter årstid og verdenshjørne tilfører solen store mængder lys og energi gennem glasset/ruderne. Det kan give gulnet inventar og møbler mv., samt høje rumtemperaturer og meget energi, som skal fjernes med ventilation og evt. køling. Da det koster op til 5 gange så meget at køle ned, som det koster at varme op, er det en fordel at begrænse det lys og den energi, ruderne tilfører. Solafskærmende vinduer eller måske rettere solbegrænsende vinduer kunne tidligere sammenlignes med solbriller. Jo mørkere, jo mindre lys og energi passerer, og man har dem på året rundt. Den seneste udvikling inden for solafskærmende vinduer tillader meget lys at passere og forholdsvis lidt energi. Synsmæssigt afviger ruden ikke væsentlig fra en energirude.
Ilagte sprosse
26 mm
Påklæbede sprosse
23/35/42 mm
Energisprosse
23/35/42 mm
Faste karme
Udadgående / Indadgående (Kip/Dreje)
Udadgående – Sidehængte / Topstyret / Bondehus
Udadgående – Topstyret / Dannebrogs vinduer
Ønsker I at høre mere om vores ydelser eller få et uforpligtende tilbud? Kontakt os direkte på telefon +45 98 15 80 80 eller send en e-mail til njl@designiplast.dk I har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.
Du kan finde os ved følgende adresse. Via Google Map kan du trykke rutevejledning for at finde vej til os nemt og hurtigt.
Alle former for plastelementer udføres for nybygning, tilbygning og ombygninger.
Kan leveres overalt i Danmark. Plastprofiler fra Rehau System. Udskiftning af alle former for beslag i ekst. plastvinduer og døre udføres. Vi forhandler inddækninger, læhegn, stakitter og forskellige beklædninger i plast.