Reparation af vinduer

Reparation af vinduer

Hvis dine vinduer er trætte og beskadigede, er det muligvis tiden til at få dem repareret. Overvejer du om du skal få repareret dine vinduer, eller om det er tiden til nye, står vi klar til at hjælpe dig.

Reparation af vinduer kontra nye vinduer

Handler det om punkterede ruder, kan det ikke altid betale sig at få selve ruden skiftet. Nogen gange er det både billigere og mere holdbart, simpelthen at skifte hele vinduet ud.

Mindre skader, som løse samlinger, gammelt isolationsbånd og andre småskader, kan det derimod sagtens betale sig at få repareret, frem for at købe helt nye vinduer. Vi udfører gerne både små og store reparationer på dine vinduer.

Mug, svamp og råd

Mug, svamp og råd kan som udgangspunkt ikke repareres. Er det kun den nederste del af vinduet der er berørt, kan det muligvis lade sig gøre kun at udskifte denne del.

Løse samlinger og nyt isolationsbånd

Er vinduet helt uden mug, svamp og råd, men er blevet lidt løst i samlingerne, så er reparation af vinduer den rigtige vej at gå, frem for bare at købe nye.

Det samme gælder isolationsbåndet. Godt isolationsbånd har lang levetid, men ved hyppigt brug og over tid, kan det godt blive slidt. Derfor virker det ikke længere optimalt og bør udskiftes.

Udskiftning af beslag og anverfer

Rustfrie beslag bruges her. Beslag er udsat for vind og vejr. Opdager du rust på dine beslag, er de ikke fra starten monteret med rustfrie beslag. Under en reparation af vinduer, er det en god ide, samtidig at få udskiftet beslagene til rustfrie beslag.  

Det samme gælder for de indvendige anverfer. De kan både begynde at ruste, hvis de ikke er rustfrie. De kan knække, hvis kvaliteten ikke er i top og de kan blive løse. Under en reparation af vinduer, kan du samtidigt få udskiftet de indvendige anverfer.

Kontakt os i dag, hvis du vil mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med reparation af vinduer.

Få dit tilbud her