Vedligeholdelsesfrie vinduer

Vedligeholdelsesfrie vinduer er en god løsning

Står du og skal have skiftet et eller flere af dine vinduer, kan du med fordel overveje vedligeholdelsesfrie vinduer. Vedligeholdelsesfrie vinduer er en god løsning af flere årsager. Dels er der jo det faktum, at de rent faktisk er frie for vedligeholdelse. De er fremstillet i enten komposit eller plast. Begge produkter skal ikke vedligeholdes på samme måde som hvis du vælger vinduer i træ. 

Du kan købe dine nye vedligeholdelsesfrie vinduer, eller en totalløsning inkl montering hos os.

Både komposit og plast er gode løsninger

Både komposit og plast er vedligeholdelsesfrie vinduer. Både komposit og plast er gode løsninger. Der er ikke stor forskel på de to produkter, hverken i forhold til holdbarhed, levetid eller pris. Om du vælger det ene eller det andet, er mere en smagssag. Begge løsninger er gode vedligeholdelsesfrie vinduer, som du kan have glæde af mange år frem i tiden.

Totalløsning inkl montering

Du kan købe vedligeholdelsesfrie vinduer og montere dem selv. Du kan også vælge den helt lette løsning, hvor du både køber dine nye vedligeholdelsesfrie vinduer og selve monteringen, på en og samme omgang. På den måde slipper du både for arbejdet nu og her og for vedligehold hen af vejen.

Der spørges altid hvordan vindue skal afsluttes inde og ude

Kunder der vælger selv at montere deres nye vedligeholdelsesfrie vinduer, spørger altid til afslutningerne, både inde og ude. At vindue skal afslutte vedligeholdelsesfrie vinduer, både inde og ude er faktisk også det der er allervigtigst i hele monterings arbejdet. Bliver det ikke gjort korrekt, kan der trænge vand ind, opstå fugt og råd. Desuden kan det hurtigt ses på varmeregningen, hvis der ikke er lavet korrekte afslutninger på vedligeholdelsesfrie vinduer, både ude og inde.

Derfor anbefales det at få en totalløsning inkl montering på nye vedligeholdelsesfrie vinduer.

Få dit tilbud her